2 Ιουλ 2011

ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Είμαστε νέοι, άνεργοι, εργαζόμενοι» λέει το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας «και δεν θα φύγουμε από δω αν δεν φύγουν όλοι όσοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση». Και το εννοούμε! Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν κυβέρνηση- ΕΕ- ΔΝΤ! Όσα χημικά και να μας ρίχνουν, όσα ΜΑΤ και ασφαλίτες να στέλνουν για να διαλύουν βίαια τις συγκεντρώσεις μας, όσες ψήφους βουλευτών και αν αγοράζουν, εμείς δεν υποχωρούμε! Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας, είμαστε πολλοί και είμαστε αποφασισμένοι! Θα πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας!

Το διήμερο 28 - 29 Ιούνη στους δρόμους της Αθήνας γράφτηκε ιστορία. Ο λαός της Αθήνας, χιλιάδες εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αντιστάθηκαν με ηρωισμό απέναντι στη βαρβαρότητα των κρατικών συμμοριών των ΜΑΤ και των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ. Έδειξε πόσο θάρρος, πόση αντοχή, πόση αξιοπρέπεια κρύβει μια λαϊκή εξέγερση, όταν πιστεύει ότι έχει το δίκιο με το μέρος της. Η κυβέρνηση της Τρόικας και του αίματος μπορεί να εξασφάλισε την τυπική κοινοβουλευτική υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, όμως έχει χάσει κάθε ουσιαστική νομιμοποίηση.

Παρά την εξωφρενική αγριότητα με την οποία προσπάθησαν να καταστείλουν τις τεράστιες απεργιακές συγκεντρώσεις η πλατεία ήταν γεμάτη και στις 28, και στις 29 και στις 30 του μήνα! Η πλατεία μας ανήκει! Το μεσοπρόθεσμο τυπικά το ψηφίσαν, δεν θα καταφέρουν όμως να το εφαρμόσουν! Υπάρχει και άλλος δρόμος και μπορούμε να τον διεκδικήσουμε, αρθρώνοντας την αγανάκτηση σε πρόγραμμα ανατροπής: Παύση πληρωμών, διαγραφή του χρέους, έξοδος από το ευρώ, αποδέσμευση από την ΕΕ, εθνικοποίηση τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων, αναδιανομή εισοδήματος προς όφελος της εργασίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

με την ελπίδα που γεννά η αντίσταση και η συλλογικότητα, με την επίγνωση ότι ο αγώνας θα είναι μακρύς, ας δώσουμε τη μάχη απέναντι στη συνθήκη βαρβαρότητας και κοινωνικής οπισθοδρόμησης που πάνε να μας επιβάλουν!

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ!!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!