2 Ιουλ 2013

Για το "Σχέδιο Αθηνά" και το Τμήμα μας

Για όσους τολμούσαν να λένε όλο το προηγούμενο διάστημα υστερικά ότι "το Σχέδιο Αθηνά δεν μας αγγίζει"! http://puu.sh/3sOvf.png
Όπως βλέπουμε,μας άγγιξε και μάλιστα εν μια νυκτί χωρίς καμία νομιμοποίηση,μόνο με την υπογραφή ενός Υπουργού και του ΠτΔ!
Όσοι όμως νομίζουν ότι βρήκαν τη μαγική συνταγή και "έδεσαν" μια και καλή τα χέρια των αγωνιζόμενων φοιτητών και όλων όσοι εναντιώνονται στο μέλλον που μας ετοιμάζουν είναι οικτρά γελασμένοι! Οι φοιτητές δεν θα ανεχθούμε ούτε στιγμή παραπάνω το να αποφασίζουν άλλοι για εμάς,χωρίς εμάς! Δεν θα ανεχθούμε να περνάνε ό,τι τους καπνίσει με Προεδρικά Διατάγματα και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου σε περιόδους διακοπών και εξεταστικής για να μην κουνιέται φύλλο!Δεν θα ανεχθούμε άλλο τις πραξικοπηματικές κινήσεις του Υπουργείου και της Κυβέρνησης που, πάντα με την αγαστή στήριξη της Ε.Ε, υπονομεύουν το μέλλον μιας ολόκληρης γενιάς! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!