12 Μαΐ 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΤΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Με τα μέτρα τους σκοτώνουν το παρόν και το μέλλον καθενός από εμάς, χτες με τα γκλομπ τους σχεδόν δολοφόνησαν έναν από εμάς! Κατά τη διάρκεια της μαζικής απεργιακής κινητοποίησης στις 11 Μαΐου τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα τραυματίζοντας δεκάδες διαδηλωτές και οδηγώντας στα πρόθυρα του θανάτου τον Γ.Κ. Συγκεκριμένα, ενώ η πορεία αποχωρούσε από την πλατεία Συντάγματος προς την οδό Πανεπιστημίου όπου και θα τερματιζόταν, χτυπήθηκε βίαια και εντελώς αναίτια από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Χιλιάδες διαδηλωτές των απεργιακών μπλοκ βρέθηκαν αντιμέτωποι με τόνους χημικών, χτυπήματα με γκλομπ και συλλήψεις. Η απρόκλητη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ ενάντια στην μεγαλειώδη απεργιακή πορεία στην Αθήνα, είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες διαδηλωτές να βρεθούν στα νοσοκομεία, αρκετοί σοβαρά τραυματισμένοι και ένας από αυτούς να δίνει ακόμα μάχη για την ζωή του με βαρύτατο τραύμα στο κεφάλι στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Σύμφωνα με τους γιατρούς του “εάν δεν είχαν επέμβει εγκαίρως, ο νεαρός θα ήταν ή νεκρός ή κλινικά νεκρός.” η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρνηση εγκληματιών, μεταφορικά και κυριολεκτικά! Για να περάσουν τον οδοστρωτήρα του "μεσοπρόθεσμου προγράμματος", για να δώσουν μήνυμα πυγμής στα αφεντικά τους την Τρόικα, τους βιομήχανος και τους τραπεζίτες δεν διστάζουν να στείλουν τις δολοφονικές τους ορδές απέναντι σε μια ειρηνική διαδήλωση του λαού. Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σταθερά βαδίζει στα βήματα της ΝΔ και δεν διστάζει να καταφεύγει στο αίμα και τη βία των ΜΑΤ κατά των δίκαιων αγώνων των εργαζόμενων και της νεολαίας. Στηρίζεται στην συναίνεση της ΝΔ και του ΛΑΟΣ για να επιβάλει τη πολιτική της. Στοχοποιεί την Αριστερά, την νεολαία και τους μετανάστες για να αποπροσανατολίσει τον οργισμένο κόσμο από την αποτυχία των μέτρων κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων. Θα πάρει την απάντηση που της αξίζει!

Γελιούνται πικρά αν πιστεύουν ότι η δολοφονική βία θα σταματήσει την συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης της νεολαίας και των εργαζομένων που θα ανατρέψει την κυβέρνηση της βίας και του αίματος, και θα ανατρέψει όλη αυτή την βάρβαρη πολιτική και το σάπιο πολιτικό σύστημα που την στηρίζει. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία αντιστεκόμαστε στην κυβερνητική επίθεση. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ! θα ανατρέψουμε την επίθεση στα δικαιώματα και τις ανάγκες μας και θα αγωνιστούμε για σπουδές με αξία, δουλεία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια. Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να πέσει η κυβέρνηση που έδωσε τις δολοφονικές εντολές!

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΜΜΕ, ΜΑΤ, ΧΗΜΙΚΑ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ...
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

3 σχόλια:

arkas είπε...

syntrofoi, tha thelame na sas parakalesoume na mas valete metaksy twn allwn links. eyxaristoume, arkas.

ΡΑΣ - ΕΑΑΚ είπε...

το βαλαμε... καλιο αργα παρα ποτέ... τα λεμε στους δρομους συντροφοι

ΡΑΣ - ΕΑΑΚ είπε...

το βαλαμε... καλιο αργα παρα ποτέ... τα λεμε στους δρομους συντροφοι